Op het strand

Ongeveer een maand geleden, waren mijn vrouw en ik op het strand van Biscarrosse. Het was heerlijk warm en er waren meer mensen die het er van namen. Nou zijn daar de stranden zo groot, dat de dichtstbijzijnde persoon die er ook ligt, zeker 20 meter verderop ligt. Enfin… badlakens neer… parasol op… en kleine strandstoeltjes open geklapt.
We ontdeden ons van onze kleding en trok mijn zwembroek aan, mijn vrouw deed ook alleen haar bikinibroekje aan daar zij altijd toples zont.
Ik smeerde mezelf in en daarna mijn vrouw, die op haar buik was gaan liggen. Ik wreef de zonnebrand over haar lichaam en haar benen Speels liet ik als ik verder boven kwam, mijn vinger tegen haar kutje gaan en ze zei: oh jij durft…en knipoogde speels naar me.
Na ongeveer 15 minuten draaide ze zich op haar rug en zei; waarschuw als er 10 minuten voorbij zijn, want dan moet ik ingesmeerd worden. Het was zover en ik vroeg of ik haar even moest insmeren? Ja hoor doe maar… goed idee…. en zo werkte ik van haar enkels af langzaam naar boven toe om uiteindelijk haar borsten in te smeren. Speels nam ik af en toe een tepel tussen mijn vingers en stokte haar ademhaling en zei ze; door de zon werd ik al heet, maar zo maak je me erg geil. Nou houden wij wel van wat spanning dus zei ik; ik leg de parasol wat vlakker wn voor je voeten leg ik het strandstoeltje op zijn zijkant en heb je wat privacyā€¯! Privacy vroeg ze… ja.. dan knijp ik in je tepels en vinger jij jezelf klaar…!
Voor ze al antwoord kon geven, kneep ik hard in haar tepels en wist dat ze dan bloedgeil werd. En inderdaad, ze deed een hand in haar broekje en ik hoorde al dar ze erg nat was. Ze lag heerlijk te vingeren en steeds sneller zag ik haar hand van links naar rechts over haar kutje gaan. Ik keek ondertussen een beetje rond of er iemand wat in de gaten zou hebben. Dat was dus zo… een echtpaar voor ons, vrouw op gaar rug zonnend , maar hij op zijn buik en kon blijkbaar precies zicht hebben op mijn vingerende vrouw!!
Ik dacht enkel… ach heeft hij een leuk uitzicht…de borsten en tepels van mijn vrouw waren hard en ik vroeg haar hoe ze het vond! Oh.. dit is zo geil ik kom zo ontzettend lekker klaar! Met hele snelle bewegingen en schokkend bereikte ze een enorme climax….Oohh mijn God zei ze wat was dat lekker zeg…. geile vent van me!!
Naarmate we ouder worden, worden we ook stouter…. neuken langs de rand van een meer…. pijpen in de auto…masturberen samen …. en toen we vh strand weer thuis waren en we samen douchten, heeft ze mij heerlijk afgetrokken wn kwam ik klaar over haar gezicht… likte ze mijn pik en liet hem heerlijk over haar gezicht glijden wn af en toe in haar mond.Mijn pik was weer slap en ze speelde mer haar mond ermee en wat voelde dat lekker….
Het was een intense dag voor ons allebei en het is zeker niet de laatste keer dat we zoiets stouts doen!