3 in 1

Zoals vele dagen was het mooi weer en een wandeling met de hond stond bovenaan.
Slenterend in het weide landschap viel mijn oog op 3 dames die langzaam mijn richting opkwamen,twee gemiddelde leeftijd en een rond de 25 jaar
casual gekleed.
rond de bocht ontmoeten wij elkaar en riep een van de dames wat een leuke hond heb jij daar,dat beaamde ik,merkte duidelijk dat de andere twee mij stonden op te nemen tot nummer 3 mij vroeg of ik even tijd had,dat heb ik .
Zij vertelde dat ze opzoek waren naar iemand die de jonge dame van een kind wilde voorzien en zij vonden mij wel een geschikte kandidaat,ik vroeg hun wat zij voor voorwaarden stelden,slechts een zij nr.3 wij willen meekijken,oke en op welke lokatie willen jullie dat doen ,hier aan de andere kant van het bosje oke voor uit dan maar!hier aan gekomen spreide een van de twee een deken op de grond waar de aantrekkelijke jongedame opplaats nam.
zij begon onmiddelijk haar spijkerbroek en mooie kante slip uit te trekken,dat zag er goed uit een mooi vol kutje met wat bruin krullend haar er boven haar kleine schaamlipjes toonde hun mooie roze kleur mijn pik begon al in mijn broek te kloppen daar had hij wel zin in.
Beide dames namen plaats ieder aan een kant,ik trok mijn broek uit en deed mijn slip naar beneden mijn pik stond kaars recht omhoog en trok veel aandacht van de dames,het lekkere jonge ding was op de deken gaan liggen en had haar benen gespreid ik nam plaats tussen haar benen en liet mijn pik zachtjes tussen haar schaamlippen heen en weer glijden waarna ik hem rustig bij haar naar binnen liet glijden,de beide dames keken hun ogen uit en aan hun blousjes te zien begonnen bij hun ook de hormonen te werken. terug naar mijn jonge heer die die zich heerlijk vermaakte in haar warme doos met mijn handen trok ik het lekkere ding bij haar billen tegen mij aan endrukte haar boven lijf op de grond zodat beide dames het bewegen van mijn dick in alle glorie konden bekijken.
Het duurde niet langmeer of ik kwam genietend klaar in dat heerlijke natte doosje,met mijn vinger ging ik in haar en liet hem lekker nat worden waarop ik mijn vinger aflikte dat was lekker.
Een van de dames vroeg mij of dat niet vies was haar kutvocht,ntuurlijk niet dat is haar eigen lichaamsvocht wat zij zelf aan maakt,ondertussen kreeg ik weer zin en zij lag er nog steeds heerlijk bij met dat open doosje,ik zij tegen haar dat twee keer beter was dan een keer daar de eerste keer meer proteine mee komt dan de tweede keer,beide dames knikte ja en zeide alleen als je ons even lekker likt, nau dat is prima een tje wippen en ondertussen met je tong de andere likken,
Zo gezegd zo gedaan dame een nam plaats over de lekkere jonge meid en deed haar broekje opzij zodat ik haar volle doos met grote schaamlippen kon aan schouwen ,nauw daar gaatie dan hup mijn pik in de warme doos en mijn tong in de natte spleet jongens dat is lekker de jonge meid lag lekker te genieten terwijl de sappen van dame een op haar buik druppelde nummer een werd weg geduuwd door nr twee die haar volle kut in mijn gezicht drukte likken maar weer onder tussen begon ik aan mijn hoogte punt te komen en het lekkere ding ook ik voelde de sappen langs mijn ballen druipen heerlijk.
Na deze werkzaamheden broek aan en de dames bedankt voor de medewerking,zij vonden het ook heerlijk waarna wij uit elkaar gingen en onze wandeling voortzette “wat een dag”4556